Experian 
English version
Overvågning
OBS! Din e-mail adresse bliver dit nye bruger login.

Som led i Experians arbejde med strømlining af vores produkter, og vores kontinuerlige arbejde med sikkerhed, introducerer vi inden længe e-mail logon.

Det betyder, at du ikke længere vil kunne logge ind med dit nuværende brugernummer, men i stedet for skal bruge din e-mailadresse.

Det skal du gøre
Send os en mail med dit nuværende brugernummer og din arbejds-email allerede i dag, så sørger vi for, at din brugerprofil er opdateret og klar til brug, når vi går live med den nye proces for at logge på. Du vil på dette tidspunkt høre mere om dette. Vi informerer dig på mail, når du kan benytte dit maillogin.

Experian A/S, CVR-NR. 63670928, registrerer din arbejdsmail i forbindelse med en ny log-on procedure i Kob.dk. Dine arbejdsmail vil udelukkende blive registreret som led i din arbejdsgivers aftale med Experian A/S, der sikrer en nem og hurtig adgang til Kob.dk. Har du spørgsmål til registreringen af din arbejdsmail som led i din adgang til Kreditsikring.dk, bedes du rette henvendelse til din arbejdsgiver.


Overvågning

Overvågning er tilpasset dit individuelle behov. Det vil sige, at du selv bestemmer hvilke ændringer KOB skal kontrollere dagligt. KOB overvåger op til 37 forskellige forhold for dig. Sker der ændringer, kan du til enhver tid se den nye status på KOB Internet, og du kan vælge at blive varslet via e-mail. Alt er automatiseret og virksomhederne kontrolleres hver eneste dag.

Det kræver KOB Internet abonnement for at tilmelde virksomheder til overvågning.

 

Valgfrihed

Vælg de oplysninger du vil have overvåget, om ændringerne skal e-mailes til dig, om du vil informeres dagligt, ugentligt mv. Du kan vælge forskellige Overvågningsprofiler på de enkelte tilmeldte virksomheder.

 

 

Tilmeld virksomheder